Ce job avea Costi Diță - „Giani” - înainte să fie actor: „De sărăcie am făcut asta”

Ultima actualizare: 05-11-2020 07:21

Constantin Diță, actorul cunoscut pentru rolul Giani din serialul „Las Fierbinți”, a fost invitatul lui Vitalie Cojocari, în emisiunea „Interviurile lui Vitalie”, transmisă exclusiv pe pagina de Facebook a Știrilor Pro TV și pe www.stirileprotv.ro.

Înainte de a deveni cunoscut, Costi Diță se ocupa cu descărcarea TIR-urilor și a lucrat în supermarket.

„De sărăcie am făcut asta. Nu erau bani. După Revoluție am lucrat pentru o firmă turcească de pâine și descărcam TIR-uri. Câștigam destul de puțin, dar eram puști și era foarte mult pentru noi”, a povestit actorul.

În copilărie, familia lui s-a confruntat cu probleme financiare.

El a mai spus că familia lui a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar în acea perioadă a copilăriei sale.

„Am ajuns în punctul în care tata a rămas fără slujbă, eram în salariul mamei, eu aveam studii și nu ajutam din punctul ăsta de vedere și au făcut un efort foarte mare să mă țină în școală. Mai vorbesc cu prieteni și îmi spun că sărăcia la țară este mai ok decât sărăcia la bloc, la oraș, pentru că la bloc nu ai variante. La sat, ai o curte, unde pui ceva, crești o găină. Nu ai variante la oraș”, a mai adăugat Diță.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO