Vrei sa vezi ce caine va avea Obama?

Ultima actualizare: 10-10-2012 12:41
caine

O asociatie peruana a propus marti sa-i ofere lui Barack Obama un caine fara par, dintr-o rasa “milenara”, asigurand ca este recomandat pentru una dintre fiicele presedintelui ales, Malia, din cauza problemelor ei de alergie.

"Am trimis o scrisoare la ambasada SUA din Lima pentru a propune un caine peruan fara par pentru fiicele lui Obama", a declarat Claudia Galvez, presedintele unei asociatii consacrate acestei rase care dateaza de multa vreme.

Galvez a declarat ca un astfel de caine ar fi potrivit pentru familia presedintelui american deoarece animalul  ii face bine unui stapan astmatic. Mai mult, Galvez sustine ca animalul fara par are proprietati curative, in sensul ca izoleaza inflamatia plamanilor deoarace au o tempoeratura de 39/40 de grade.

In varsta de patru luni, catelul propus lui Obama, care poarta numele de Machu Picchu este  jucaus si s-ar obisnui foarte repede cu fiicele presedintelui american, a asigurat Galvez.

Introdus in Peru in urma cu peste 2.000 de ani, cainele fara par este un mic animal cu bot ascutit, a carui marime nu depaseste 55 de centimetri.

In campania sa electorala, Barack Obama a promis ca va oferi fiicelor sale un catel, provenit de la un adapost pentru animale. El chiar a glumit pe aceasta tema la conferinta de presa de dupa anuntarea victoriei sale, cand  le-a spus fetelor ca si-au castigat dreptul de a avea un catelus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO