VIDEO. Un senator din Brazilia a fost împușcat când voia să intre cu buldozerul în poliție

Ultima actualizare: 20-02-2020 15:08

Un politician din Brazilia a fost împușcat cu gloanțe de cauciuc după ce a încercat să folosească un buldozer împotriva unor polițiști care protestau pentru salarii mai mari.

Potrivit Associated Press, este vorba despre fostul guvernator al statului Ceara din Brazilia, Cid Gomes, care în prezent este senator.

Incidentul a avut loc în orașul Sobral, iar politicianul a fost lovit în piept, însă nu i-au fost atinse organe vitale, a declarat fratele său.

În înregistrarea video se vede cum acesta este împușcat în timp ce încerca să intre cu buldozeul într-un spațiu în care mai mulți polițiști protestau. Înainte de acest incinent, Gomes a postat un mesaj video pe Twitter în care își arăta nemulțumirea față de acțiunea polițiștilor, cerând oamenilor să vină alături de el, pentru a pune capăt protestului.

În Brazilia, poliția militară răspunde de ordinea și siguranța de pe străzi și nu au voie să organizeze proteste. Înainte ca senatorul să fie împușcat, Secretariatul Public de Securitate a precizat că autoritățile nu vor tolera oprirea ilegală a activității polițiștilor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!