Un român care se credea Dumnezeu și-a ucis mama bolnavă de cancer, în Italia: ”Trebuia să scap de diavol”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Sursa: Rovigo Oggi
Data publicarii: Marti 07 Noiembrie 2017 15:52
Categorie: Stiri externe
crima Italia

Un român de 22 de ani a fost reținut de carabinieri după ce și-ar fi ucis mama bolnavă de cancer, în orașul italian Rovigo. Se pare că tânărul este cunoscut cu efecțiuni psihice.

Tatiana Halapciug, în vârstă de 49 de ani, a fost înjunghiată mortal de către fiul ei de 22 de ani, în noaptea de duminică spre luni, acesta fiind reținut la scurt timp, relatează Rovigo Oggi.

Femeia suferea de cancer, dar totuși muncea pentru a-și intreține familia. A fost găsită moartă în apartamentul în care locuia împreuncă cu fiul și soțul său. După primele investigații, anchetatorii l-au ridicat pe Bogdan Ștefan Halapciug, de 22 de ani, fiul femeii.

Criminaliștii au stabilit că, duminică seară, Bogdan a ajuns liniștit acasă, s-a uitat la un film și apoi pur și simplu și-a înjunghiat mama. Soțul femeii s-a trezit în timpul nopții după ce a auzit niște zgomote ciudate și și-a găsit soția plină de sânge. El a fost cel care a sunat la poliție pentru a anunța incidentul.

Tânărul ar fi avut tulburări psihice, după o lovitură puternică la cap, însă avea și un anturaj dubios. Recent, el a fost internat într-un centru pentru boli psihice, însă familia spune că nu a fost niciodată violent.

”Eu sunt Dumnezeu, trebuia să scap de diavol”, ar fi afirmat românul în timpul interogatoriului. Bogdan, care este în arest ăn momentul de față, va fi supus unei expertize psihiatrice. 

Sursa: Rovigo Oggi Rovigo Oggi

Tags: crime, roman, italia,

Un român s-a răzbunat pe soția care l-ar fi înșelat postând poze cu ea goală. ”M-ai vândut”. FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO