Un poliţist a supravieţuit printr-un miracol după ce a fost târât sute de metri de un şofer

Ultima actualizare: 01-07-2019 09:48

Un poliţist american a scăpat doar cu câteva julituri, după ce a mers câteva sute de metri agăţat de portiera unei maşini.

Şoferul autoturismului a fost prins fumând marijuana, la un control de rutină, şi a încercat să scape cu fuga. 

Incidentul s-a petrecut pe o șosea din Florida, la un control de rutină. Polițistul a tras pe dreaptă un șofer și i-a cerut actele. În timpul verificărilor, și-a dat seama că omul de la volan fuma o țigară cu marijuana.

În acel moment, șoferul a călcat accelerația și a demarat cu polițistul agățat de portiera sa.

În timpul cursei nebune, polițistul a tras câteva focuri de armă în interiorul autoturismului și a reușit să-l rănească pe șofer, dar acesta tot nu a oprit. Chiar înainte ca mașina să intre pe autostradă, polițistul a dat drumul portierei și s-a rostogolit într-un șanț.

După câteva sute de metri, șoferul a provocat un accident. A părăsit maşina şi fugit. Oamenii legii l-au prins abia după șapte ore, în timp ce se urca în mașina fiicei sale. Era rănit, așa că a fost dus mai întâi la spital.

Imediat ce va ieși din spital, bărbatul va ajunge în fața instanței și riscă să petreacă mulți ani după gratii, pentru tentativă de crimă. Polițistul pe care l-a târât cu mașina a scăpat doar cu câteva răni ușoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO