Un nou deces misterios în lumea K-pop. Artistul Yohan a murit la 28 de ani

Ultima actualizare: 18-06-2020 09:21
Yohan
Kim Jeong-hwan

Un component al unei renumite trupe de K-pop a murit, marți, la vârsta de 28 de ani, a anunţat presa sud-coreeană, citată de The Guardian.

Kim Jeong-hwan, cunoscut ca Yohan în Coreea de Sud, făcea parte din trupa de K-pop TST. Decesul său a fost anunțat de casa de producție KJ Entertainment.

„Ne pare rău că trebuie să transmitem cea mai nefericită și tristă veste. Pe 16 iunie, componentul trupei TST Yoahn a părăsit lumea aceasta. Familia sa este în doliu”, a transmis casa de producție a trupei.

Autoritățile sud-coreene nu au anunțat deocamdată care a fost cauza morții lui Yohan.

Yohan a devenit cunoscut în lumea K-pop în 2013, când făcea parte din trupa NOM, iar în 2017 a devenit al șaselea membru al grupului TST. Alături de noii săi colegi, cântărețul a scos două melodii care au ajuns în Top-urile din Coreea de Sud: „Time’s Up” și „Wake Up”.

Trei decese misterioase în lumea K-pop
 

În ultimele luni, alți trei artiști celebri din Coreea de Sud au murit, motiv pentru care în această țară au pornit debateri aprinse despre presiunea intensă pe care reţelele de socializare o exercită asupra artiştilor, scrie Agerpres.

Cultura pop sud-coreeană, care proiectează o imagine pozitivă atât pe scenă, cât şi pe ecran, a fost umbrită recent de o serie de decese premature şi anchete criminalistice care au scos la iveală latura întunecată a acestei industrii.

În luna decembrie, actorul Cha In-ha (27 de ani) a fost găsit decedat în locuinţa sa.  Vestea morţii sale a survenit la scurt timp după ce cântăreaţa K-pop Goo Hara (28 de ani) a decedat în condiții similare. Vedeta fusese ţinta unor atacuri personale pe reţelele de socializare.

În luna octombrie a anului trecut, un alt star K-pop, Sulli, fostă componentă a trupei de fete f(x), a fost găsită moartă, iar autorităţile cred că ar fi fost vorba despre o sinucidere. Sulli (25 de ani) luase atitudine publică împotriva hărţuirii în mediul online.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO