Un interviu dezastruos al unui prezentator TV cu Printul Charles a fost parodiat, dupa 40 de ani, chiar de Alteta Sa Regala

08-11-2014 23:55


Printul Charles nu se da niciodata inapoi de la o gluma. De aceasta data, l-a parodiat pe un jurnalist de televiziune care a incercat sa-i ia un interviu in 1977.

Rezultatul a fost dezastruos. Amfitrionul s-a balbait, a transpirat din greu pentru ca nu-si gasea cuvintele si a mai scapat si cateva injuraturi.

Pentru ca programul respectiv implineste 40 de ani, Charles a acceptat sa apara intr-un clip aniversar, contribuind cu putin umor britanic.

"Exista o vorba veche in show-business care spune: niciodata sa nu lucrezi cu animalele sau copiii. Dar pe mine nimic nu m-a pregatit pentru intalnirea cu Molly Meldrum!", a marturisit Printul Charles.

In urma cu 40 de ani, Meldrum, devenit intre timp un muzician faimos in Australia, incerca o cariera de prezentator TV. In fata tanarului print, s-a pierdut insa cu totul.

"Si acum urmeaza partea cea mai importanta...Puteti sa-mi aduceti un pahar de apa, va rog?", incerca moderatorul sa isi gaseasca ritmul.

Binevoitor, mostenitorul coroanei a incercat sa-i dea o mana de ajutor.

Intre timp a venit paharul cu apa. Degeaba, insa. Neajutoratul Meldrum nu reusea sa se adune.

"Acum ceva vreme am stat de vorba cu domnul ... Harry... Miller... despre... Oh, Doamne!", se incurca gazda emisiunii.

"Chiar a fost acum 40 de ani? Parca a fost ieri. As vrea ca interviul sa aiba loc maine, ca sa-l pot contramanda", a declarat cu umor Printul Charles.

Rabdator, Charles a propus o pauza. Poate o gura de aer curat ar fi de ajutor. A fost insa si mai rau, cand filmarile au fost reluate.

"Cu siguranta am invatat cateva cuvinte australiene noi si interesante de la domnul Meldrum. Daca ar fi stiut ce gandesc, ar fi putut invata si el de la mine niste vorbe englezesti interesante", a mai spus Printul Charles.

In parodia pe care a acceptat sa o filmeze, Charles l-a ironizat amical pe amfitrionul sau.

VIDEO PROTVPLUS.RO