Un imigrant roman, retinut de politia germana dupa ce ar fi agresat sexual o turista. Ce le-a povestit femeia ofiterilor

Ultima actualizare: 04-03-2016 07:06
abuz

Un imigrant roman a fost retinut de politie, in Germania, dupa ce a fost acuzat ca a molestat o turista in Gara centrala din Koln, unde in noaptea de Revelion au fost agresate sexual sute de femei, relateaza Expres.
 

O turista germana in varsta de 23 de ani sustine ca a fost atacata de un barbat, duminica seara, in Zona A din Gara centrala din Koln.

Ea le-a spus politistilor ca individul a inceput sa o atinga in zonele intime si a depus o reclamatie impotriva acestuia.

Politistii au retinut un imigrant roman in varsta de 39 de ani, care era in stare de ebrietate. Romanul, acuzat de molestare sexuala, a negat comiterea faptelor.

Sute de femei au reclamat ca au fost agresate sexual, in noaptea de Revelion, de numerosi barbati, tot in Gara centrala din Koln. In contextul in care incidente similare au fost semnalate si in alte orase germane, autoritatile au fost criticate pentru toleranta fata de imigrantii extracomunitari, carora li s-au atribuit numeroase agresiuni de acest tip.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO