Un fan Marvel a văzut filmul "Avengers: Endgame" de 110 ori la cinema


Ultimul update: Vineri 14 Iunie 2019 11:45
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2019 11:36
Categorie: Stiri externe
Agustin Alania

"Avengers: Endgame", ultimul episod din serie, se luptă să doboare recordul stabilit de "Avatar" la box-office-ul mondial, iar Agustin Alania, un fan al universului Marvel, îi dă cu siguranţă o mână de ajutor, vizionând deja filmul de 110 ori.

"Lucrez zece ore, mă uit la Endgame de două ori în fiecare zi a săptămânii, cel puţin şase ore", a declarat Agustin Alanis în replică la o întrebare pusă pe Twitter, unde a publicat un selfie alături de biletul la film şi de un angajat al cinematografului de fiecare când s-a dus să vadă superproducţia.

Luni seara, tânărul, care locuieşte în Florida, a publicat cea de-a 110-a fotografie. Și-a propus să vadă filmul de 200 de ori, relatează CNN.  

Cu 110 vizualizări, el a stabilit deja un record mondial care aşteaptă acum să fie omologat oficial de Cartea Recordurilor.

Precedentul record - de 103 vizionări - a fost realizat în februarie 2019 de un alt fan al super-eroilor, cu "Avengers: Infinity War", episodul precedent al seriei. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO