Un copil a fost lovit mortal de o mașină, în spatele mamei sale. Cum a fost posibil

Dată publicare: 17-08-2019 13:34
Dată actualizare: 17-08-2019 14:25


accident texas

O tânără mamă din Texas, Statele Unite, este acuzată de neglijență criminală după ce fiul ei a murit călcat de mașină, în vreme ce ea era la doar câțiva metri distanță, dar nu-l supraveghea.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care Gissel Vazquez, în vârstă de 18 ani, traversează o parcare, cu fiica sa de două luni în brațe. Peste câteva secunde, se vede cum în spatele ei apare și fiul său, Alan, în vârstă de 1 an jumate. Femeia nu se întoarce nicio clipă și nu-și vede copilul.

Micuțul a fost călcat de o mașină ce ieșea din parcare și a murit. Două minute mai târziu, femeia se întoarce și-și vede copilul întins pe asfalt. Începe să plângă și o persoană încearcă s-o liniștească. Apoi este dusă pentru a primi îngrijiri medicale.

Șoferița, care și-a continuat drumul, a susținut că nu și-a dat seama că a lovit pe cineva. Ea nu este vizată deocamdată de nicio acuzație, dar ar putea ajunge în atenția procurorilor, în funcție de modul în care evoluează ancheta, precizează ABC News.

Verișorul lui Gissel Vazquez, Juriyoel Hernandez, a susținut că totul a fost un accident: „Toată lumea îi spune că nu e vina ei că a murit copilul. Nici măcar nu știa că micuțul e în spatele ei”.

Familia lui Vazquez cere ca șoferița să fie pusă sub acuzare.

Acum, tânăra mamă nu are voie să-și vadă fiica decât sub supraveghere. Dacă va fi găsită vinovată, ea ar putea fi condamnată la un maximum de zece ani de închisoare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO