Traficant internaţional de droguri, arestat în Bistriţa

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
mascati politie
Pro TV

Poliţiştii au arestat un temut traficant, dat în urmărire de autorităţile germane.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiul Bistriţa a fost arestat în baza unui mandat european, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de trafic ilicit de droguri pe teritoriul Germaniei, potrivit unei informări remise joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

"Ieri, 6 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au depistat un bărbat, de 44 de ani, din Bistriţa, care era urmărit internaţional. Pe numele celui în cauză, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de trafic ilicit de droguri", se arată în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Cluj, care a emis pe numele său mandat de arestare pentru 30 de zile, şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autorităţile germane.

Pentru depistarea bistriţeanului de 44 ani, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO