Tara unde braconajul este pedepsit conform principiilor SHARIA. "Vanatorii care incalca regulile nu pot scapa de Allah"

Ultima actualizare: 26-05-2016 07:23
tigri impaiati arsi in Aceh

Autoritatile indoneziene au organizat un eveniment inspaimantator pentru a transmite un avertisment braconierilor din aceasta tara.

Oficialii guvernamentali de la Ministerul Padurilor din regiunea Aceh au dat foc in piata centrala din orasul Band Aceh bunurilor capturate de la braconieri. Mai multi tigri impaiati, dar si fildesi de elefant, au fost incnediati intr-un spectacol sinistru care, spun autoritatile, e menit sa-i descurajeze pe cei care vor sa faca astfel de fapte.

Aceh este singura regiune din Indonezia unde se apliga legea islamica, „sharia”. Autoritatile religioase au declarat vanatoarea ilegala „haram” („interzisa”). „Cei care incalca regulile pot scapa de oamenii legii”, spune seful clericilor musulmani din aceast tara, potrivit National Geographic, „dar nu pot scapa de cuvantul lui Allah”.

Guvernul indonezian spune ca aproape in fiecare saptamana prinde braconieri sau comercianti de trofee ilegale. Victimele acestora sunt in principal tigrii de Sumatra, o specie pe cale de disparitie, din care mai traiesc doar cateva sute de exemplare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO