Surfer mort după atacul îngrozitor al unui rechin. ”De la mijloc în jos nu mai avea nimic”

Ultima actualizare: 08-09-2020 23:00
Surfer mort după un îngrozitor atac de rechin. ”De la mijloc în jos nu mai avea nimic”
Getty

Un surfer a murit într-un oribil atac al unui rechin, primul din ultimii opt ani pe plaja Gold Coast din Australia.

 

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a murit marți din cauza rănilor suferite după ce a fost mușcat de un rechin, au declarat medicii din Queensland, scrie The Sun.

Este primul atac al unui rechin înregistrat în această zonă în ultimii 8 ani și primul atac mortal din 1958 până în prezent.

Un martor a spus că apa s-a înroșit de sânge după atac, iar un altul a declarat că surferul era deja mort când a fost scos din apă.

”De la mijloc în jos nu mai avea nimic. Îi mai atârna ceva pe acolo, dar nu mare lucru”, a spus acesta pentru Seven News.

Warren Young, șeful salvamarilor din Greenmount Beach, a spus că bărbatul nu a mai putut fi salvat.

”A fost un atac sever, ambulanța și paramedicii au fost aici și au făcut tot ce au putut, dar nu a fost suficient”, a precizat acesta pentru ABC.

Inspectorul Jonathan Lavin de la Poliția Queensland a spus că bărbatul a fost scos din apă de către alți surfer, după ce a fost mușcat de picior.

 

”Toată lumea fugea, copiii plângeau pe plajă”

 

”Este extrem de îngrijorător- vacanțele școlare nu sunt departe… Vom face toate eforturile pentru a vedea dacă se află un rechin în zonă și la fel de risc se expune comunitatea”, a spus ofițerul.

Surferul Leo Cabral își filma fiul în apă când rechinul a atacat.
”Îmi filmam fiul când am auzit țipete ”rechin, rechin, rechin”.

Primul lucru care mi-a venit în minte a fost ca fiul meu și prietenii lui să iasă din apă. Nu-mi mai puteam simți corpul, eram paralizat, am început să urlu către fiul meu să iasă din apă”, a spus Cabral.

”Toată lumea fugea, copiii plângeau pe plajă, câțiva oameni stăteau și se uitau și nu le venea să creadă ce vedeau”, a mai declarat martorul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO