Ne riscam viata chiar si in propriile locuinte. Cum ard blocurile izolate termic cu polistiren. VIDEO

Ultima actualizare: 09-11-2015 06:56
incendiu Baku

La o saptamana dupa incendiul din Clubul Colectiv, soldat cu 32 de morti si aproape 200 de raniti, toate organele de control din tara au descins in localurile publice sa vada in ce masura sunt respectate masurile de protectie impotriva incendiilor.

Numai ca evenimente tragice inregistrate anul acesta, in alte tari, ce-i drept, ne spun ca vietile nu ne sunt puse in pericol doar in cluburi si discoteci, sali de spectacole sau chiar scoli, despre care s-a vorbit intens zilele acestea, ci chiar in propriile locuinte.

Un incendiu inregistrat in primavara acestui in capitala Azerbaidjanului, Baku, ar trebui sa indrepte atentia autoritatilor si spre blocurile izolate termic. Din cauza unei lucrari executate fara respectarea normelor de siguranta, un bloc comunist, izolat cu polistiren de curand, a ars ca o torta, potrivit BBC News.

In acest incendiu au murit 15 oameni, iar administratorii firmei care a izolat termic blocul au fost arestati. Dupa tragicul eveniment, au fost verificate toate blocurile izolate in Baku si lucrarile au fost refacute, acolo unde a fost cazul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO