S-a intins in mijlocul bulevardului, apoi s-a luat la bataie cu medicii de la ambulanta. Show romanesc in centrul Veronei

30-05-2014 11:14


imagine din Verona

Un barbat de origine romana a dat un adevarat spectacol in centrul orasului italian Verona miercuri seara.

Totul a inceput atunci cand mai multi soferi au sunat la 112 pentru a semnala ca un om e intins in mijlocul strazii Colonello Giovanni Fincato, una din principalele artere din Verona, blocand ambele sensuri de circulatie. Barbatul statea cu fata in sus si conducatorii auto au presupus ca a suferit un accident sau are o problema de sanatate, insa la sosirea ambulantei s-a constatat ca era pur si simplu foarte beat, se arata intr-un comunicat al chesturii din Verona.

Pentru a debloca traficul, paramedicii au incercat sa-l mute mai incolo, insa nu au reusit decat sa il enerveze. Atunci cand au incercat sa il suie pe o targa, barbatul a vrut sa se ia la bataie cu ei. Iar cand paramedicii s-au ferit de pumnii sai, omul a luat targa si a proiectat-o intr-o bicicleta legata pe marginea strazii. In cele din urma, doi politisti i-au pus catusele si l-au dus nu la spital, ci direct in arest.

Cu aceasta ocazie, oamenii legii i-au stabilit si idenitatea: este vorba de un roman de 40 de ani, cu antecedente penale. Compatriotul nostru a fost pus in libertate pentru moment, dar va avea de executat, pentru show-ul facut in centrul Veronei, o pedeapsa de 1 an si 4 luni de inchisoare, potrivit comunicatului politiei italiene.

 

Sursa: popsci.com, Polizia di Stato

VIDEO PROTVPLUS.RO