Reactia fetei lesbiene a magnatului chinez, dupa ce acesta a oferit 50 mil. euro celui care o seduce

Ultima actualizare: 10-10-2012 03:02
fata lesbiana, miliardar chinez

Fiica lesbiana a unui magnat din Hong Kong isi implora tatal sa renunte la "prima de casatorie". Dupa ce acesta a anuntat ca ofera 50 de milioane de euro oricarui barbat care reuseste sa-i seduca fiica, pretendentii au aparut cu miile.

O bombardeaza cu e-mailuri, iar multi o suna direct la telefon. "Pentru sanatatea mintala a familiei tale, tata, te rog, retrage-ti anuntu!l" - a scris tanara pe Facebook.

Gigi Chao este bombardata de mii de e-mailuri, cu propuneri pentru o intalnire. Daca nu cumva niste necunoscuti pur si simplu o cer direct de nevasta.

Cum s-a strans asa un puhoi de admiratori? Tatal ei este de vina. Nu vrea nici in ruptul capului sa admita ca Gigi este lesbiana si a oferit 50 de milioane de de euro barbatului care reuseste sa-i seduca fata, cum ar veni, s-o aduca pe calea cea buna.

Tatal, un magnat la imobiliarelor, le-a spus jurnalistilor ca si pe el l-au contactat vreo suta de potentiali logodnici, care ar dori mana fiicei si, desigur, zestrea promisa.

Totusi, tanara de 33 de ani, educata in Marea Britanie, care se ocupa si ea de afaceri, a marturisit ca "se roaga in secret sa fie o pana de curent", ca sa mai scape de e-mailuri si telefoane.

Oricum, nici nu se gandeste sa renunte la iubita sa, cu care are o relatie de 7 ani si chiar a incheiat o uniune consensula in Franta.

Tatal nu recunoaste aceasta legatura si insista ca fiica lui e in continuare celibatara. Mai ales ca in Hong Kong nu sunt recunoscute uniunile intre persoane de acelasi sex.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO