Si-au petrecut primele luni de viata in lanturi, izolati, si cu mancare putina. Cum arata dupa ce au fost salvati din "iad"

Dată publicare: 05-04-2016 21:52
Dată actualizare: 08-04-2016 07:01


caine

Catelusa Misha a fost salvata impreuna cu puii sai de doua americance inimoase de la viata amara pe care o ducea in oraselul Tulum, aflat in estul Mexicului. La aproape un an de atunci fiecare si-a gasit un nou camin.

Povestea Mishei si a catelusilor sai incepe pe acoperisul unei case din orasul Mexican Tulum. Acolo statea tot timpul legata in lant, mancarea si apa erau putine si nu avea mai nimic pentru a se putea adaposti de soarele puternic de la tropice.

Norocul ei a facut ca doua americance care lucreaza pentru o asociatie de protectie a animalelor, Cathy si Lisa, sa o gaseasca.

"Ne-a fost foarte clar ca nici mama nici puii nu aveau cum sa supravietuiasca prea mult in acele conditii." a spus Cathy, dupa cum relateaza site-ul The Dodo.

Fetele au dus cainii imediat la veterinar si undeva pe drum s-au hotarat ca nu ii vor mai aduce inapoi la vechea lor locuinta. Totusi, s-au intors pentru a-l informa pe proprietar, care a fost de acord cu plecarea lor.

La aproape un an de atunci, Misha zburda fericita si libera pe plaja, iar puii sai si-au gasit familii adoptive in America si Canada.


 

Sursa: , The Dodo


VIDEO PROTVPLUS.RO