Povestea care a emotionat pe toata lumea. Cum a reactionat un politist care a prins o femeie ca fura mancare din magazin

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05
Helen Johnson

Un politist din statul american Alabama, William Stacy, a dat dovada de o compasiune iesita din comun, dupa ce a prins o bunica, Helen Johnson, in varsta de 47 de ani, ca a furat oua dintr-un supermarket.

 

Femeia i-a spus ofiterului ca ea, cele doua fiice ale sale, nepoata si cele doua stranepoate nu au mai mancat de o saptamana si a incercat sa ii ofere toti banii pe care ii avea la ea, potrivit Metro.

"A inceput sa planga si sa-si ceara scuze. A incercat sa-mi ofere toti banii pe care ii avea, 1,25 dolari", a spus Stacy.

Femeia are un venit de doar 120 de dolari pe luna, ajutor social, bani din care trebuie sa-si hraneasca intreaga familie. In loc sa o aresteze, ofiterul i-a cumparat oule din proprii lui bani.

Mai mult, acesta, alaturi de colegii sai, s-a dus la Helen acasa cu mai multe carucioare pline de mancare, pentru a avea ce sa puna pe masa de Craciun.

"Ultima data cand am vazut frigiderul plin aveam 12 ani si locuiau cu bunica mea. Am plans toata ziua", a spus Helen.

 

De cand povestea a devenit virala, numeroase persoane au oferit donatii pentru familia femeii. De asemenea, politistii au spus ca spera ca astfel de povesti sa redea increderea populatiei in ei, dupa cazurile Michael Brown si Eric Garnier.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO