Poliţia britanică a arestat 2 persoane în cazul "camionului morții"

Ultima actualizare: 25-10-2019 15:36
Camion UK
Getty

Poliţia britanică a arestat 2 persoane sub suspiciunea de complicitate la trafic de persoane şi omucidere, în cadrul anchetei privind moartea a 39 de oameni, găsiţi fără viaţă miercuri într-un camion în apropiere de Londra.

Cei doi arestaţi vineri sunt un bărbat şi o femeie, amândoi în vârstă de 38 de ani. Ei au fost reţinuţi la Warrington, în nord-vestul Angliei.

Şoferul camionului în care au fost găsiţi cei 39, un tânăr de 25 de ani din Irlanda de Nord, arestat de miercuri, a rămas deocamdată în custodia poliţiei, detectivii urmând să decidă mai târziu dacă să fie pus sub acuzare, eliberat sau menţinut în arest pentru interogatoriu.

Ambasada Chinei la Londra a indicat că a trimis o echipă la Essex, unde a fost descoperit camionul. Purtătoarea de cuvânt a Ministerului chinez de Externe Hua Chunying a menţionat în conferinţa de presă cotidiană că poliţia britanică nu a finalizat deocamdată verificarea identităţii victimelor.

"Sperăm ca partea britanică să poată confirma şi verifica identităţile victimelor cât mai curând posibil şi să-i pedepsească drastic pe criminalii implicaţi în acest caz", a subliniat purtătoarea de cuvânt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO