Petrecere cu 500 de participanți într-o biserică veche din Essex. Polițiștii au fost atacați cu sticle în timpul intervenției

Ultima actualizare: 02-01-2021 14:44
Petrecere cu 500 de participanți într-o biserică veche din Essex. Polițiștii au fost atacați cu sticle în timpul intervenției
Essex Police

O biserică veche de 500 de ani a fost vandalizată în timpul unei petreceri rave, de Revelion. Sute de oameni s-au înghesuit în interiorul lăcașului de cult, în ciuda restricțiilor COVID, și au aruncat cu sticle în polițiști.

Petrecerea ilegală a fost oprită de polițiști în noaptea Anului Nou, în Biserica Tuturor Sfinților din localitatea Basildon, Essex. Marea Britanie.

Pagubele provocate așezământului de cult trec de 1.000 de lire, iar înăuntru muzica, pusă de un DJ, a fost dată la maxim, și s-au consumat cantități impresionante de alcool și droguri, au constatat polițiștii, potrivit publicației The Sun.

Mai mult, când agenții au ajuns la fața locului, petrecăreții au baricadat ușile. Oamenii legii au reușit să intre, într-un final, dar au fost atacați cu sticle.

petrecere biserica rave

„A fost un eveniment bine organizat. Oamenii au fost luați cu autocare din jurul Essex-ului și nimănui nu i s-a dat locația exactă. Au existat mai mulți vânzători de bilete, dar nu a fost făcută publicitate online – ci s-a dat vestea din gură în gură. La intrare, oamenii erau percheziționați să nu aibă arme” a povestit o sursă din rândul Poliției.

Fiecare participant a plătit 40 de lire pentru această petrecere, care urma să țină 12 ore, cu DJ, lumini stroboscopice, muzică dată la maxim, stupefiante și alcool.

Au fost 600 de persoane care cumpăraseră bilete, iar petrecerea începuse pe 31 decembrie la ora 20.00. După miezul nopții, a fost spartă de polițiști, care au confiscat și tot echipamentul electronic din interior. S-au găsit și droguri precum ecstasy, cocaină și ketamină.

Trei bărbați au fost ridicați de polițiști pentru infracțiuni legate de droguri, arată sursa citată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO