O morsa a ucis un barbat care a vrut sa isi faca selfie cu ea, la o gradina zoologica. Familia a cerut despagubiri

Dată publicare: 25-05-2016 11:48
Dată actualizare: 28-05-2016 06:58


morsa - Shutterstock

O morsa de la gradina zoologica din orasul Weihai (provincia Shandong) a ucis un vizitator care a incercat sa-si faca cateva selfie-uri cu ea, dar si un ingrijitor care a vrut sa-l salveze pe barbatul imprudent, relateaza EFE.

Morsa l-a lasat pe omul de afaceri chinez sa faca mai multe poze si clipuri cu ea, pana cand brusc l-a tarat in apa si l-a inecat, potrivit portalului Sina. Responsabilii parcului zoologic nu au vrut sa comenteze incidentul, relateaza Agerpres.

Un ingrijitor al bazinului a incercat sa-l salveze pe imprudent, dar a fost la randul sau inecat.

Surse ale parcului au afirmat ca morsa a vrut doar sa se "joace" cu ei si sa-i "imbratiseze".

Familia chinezului care a sarit gardul de protectie pentru a-si face poze cu morsa a cerut despagubiri gradinii zoologice, sub pretextul ca nu au fost luate masurile adecvate, iar retelele de socializare chineze s-au facut ecou al acestei plangeri.

Pana la urma, parcul zoologic din Weihai si-a asumat vina si a donat suma de 900.000 de yuani (circa 123.000 de euro) familiei celui decedat.

Mai multi internauti au protestat si impotriva tendintelor criminale ale animalului, postand imagini in care sunt vazuti pozand alaturi de aceste mamifere marine, demonstrand ca nu au fost victimele vreunui atac.

 

 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO