Momentul in care un politist rus ii sfideaza pe militantii jihadisti inainte de a fi executat. Ultimele sale cuvinte. VIDEO

Dată publicare: 12-09-2016 16:08
Dată actualizare: 15-09-2016 04:54


Magomed Nurbagandov

O inregistrare recuperata de trupele speciale ruse surprinde ultimele clipe ale unui politist din Dagestan, capturat si ucis de catre militanti jihadisti, relateaza rt.com.

Magomed Nurbagandov, in varsta de 31 de ani, era un politist cu grad de locotenent, in turbulenta zona a Degestanului. In iulie a fost capturat de 4 militanti, in timp ce se afla intr-o padure impreuna cu un var al sau.

Cand i-au verificat actele si au aflat ca este politist in regiune, islamistii i-au executat pe el si pe varul sau. Intregul moment a fost filmat iar apoi imaginile au fost publicate pe site-uri jihadiste.

Trupele speciale i-au ucis pe jihadistii implicati in executie in doua operatiuni speciale derulate saptamana trecuta. In telefonul unuia dintre militanti au gasit o inregistrare "completa" a executiei lui Magomed Nurbagandov.

Pe imagini apare Magomed Nurbagando in genunchi si amenintat cu o arma la cap. I se cere se renunte la meseria de politist, moment in care le spune: "Fa-ti treaba, frate! Ce altceva e de spus!" Cateva secunde mai tarziu este impuscat in cap.

Ministrul de interne rus a anuntat luni ca politistul ucis va fi decorat post mortem.

Sursa: rt.com


VIDEO PROTVPLUS.RO