Momentul impresionant in care o mama se trezeste din coma atunci cand isi aude bebelusul plangand pentru prima data.VIDEO

15-09-2015 17:15


mama trezita din coma

O femeie din Carolina de Nord, aflata in coma dupa ce nascuse de urgenta, s-a trezit si si-a revenit in momentul in care i-a auzit glasul fiicei sale, nou-nascute.

Shelly Cawley era sa isi piarda viata dupa ce un cheag de sange format la picior a obligat-o sa faca operatie de cezariana de urgenta. Din nefercire, imediat dupa ce a adus pe lume o fetita, femeia a intrat in coma.

Insa, in mod miraculos, Shelly s-a trezit din coma, dupa ce i-a auzit pentru prima data tipatul bebelusului. Asistenta medicala a fost cea careia i-a venit ideea.

"Ultimul lucru pe care mi-l aduc aminte clar este ca eram intinsa pe targa si asteptam sa fiu dusa in camera de urgenta, sa fiu operata. Eram speriata si le spuneam doctorilor ca mi-e teama ca sa nu ma mai trezesc din operatie" a povestit Shelly pentru Mirror.

Ashley Manus, asistenta medicala careia i-a venit ideea, a povestit ca stie ce relatie stransa exista intre mama si nou-nascut si ca s-a gandit ca apropierea fizica si contactul ar putea ajuta, dar nu si-a imaginat ca va functiona.

Sotul femeii a luat-o pe micuta si a pus-o pe pieptul femeii, iar in cateva secunde micuta Rylan a inceput sa planga. Acela a fost momentul in care femeia incepe sa se trezeasca din coma, dupa ce se afla in aceasta stare de o saptamana.

In mod miraculos, de atunci, femeia s-a trezit si acum si-a revenit complet si este alaturi de familia ei, acasa.

Shelly scrie acum o carte despre experienta traumatizanta prin care a trecut.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO