Mesajul lui Harry pentru soția sa: „Ai trecut prin toate cu grație”. Ce i-a transmis prințul Charles fiului său

20-05-2018 17:34


Printul Harry si Meghan Markle

Prințul Harry și-a lăudat soția, în cadrul discursului susținut la recepția organizată de tatăl său Charles, în onoarea căsătoriei cu Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex.

„Ai trecut prin toate cu grație. Împreună, suntem o echipă grozavă, Sunt nerăbdător să-mi petrec tot restul vieții alături de tine”, i-a spus Harry lui Meghan, în discursul susținut la petrecerea în format restrâns care a avut loc la Casa Frogmore in Parcul Windsor Great.

Mesajul lui Harry vine în contextul în care actrița americană Meghan Markle a trecut printr-o săptămână dificilă, dominată de certuri cu familia vitregă și de problemele de sănătate ale tatălui său Thomas Markle, care nu a mai condus-o la altar din cauza unei operații de urgență. Cu toate acestea, ea a reușit să își păstreze calmul și să fie zâmbitoare în ziua cea mare, scrie Daily Mail.

În săptămâna cea mare, Thomas Markle, tatăl actriței, a suferit o intervenție chirurgicală în Mexic, ceea ce l-a împiedicat să vină la nuntă. Totodată, ea a fost atacată dur de familia sa vitregă, iar o parte din rudele acesteia s-au prezentat la Londra neinvitate, sperând să fie invitate la nuntă. Singura care i-a fost alături miresei în ziua nunții a fost mama sa, Doria Ragland.

Potrivit unor surse care au particpat la nuntă, ducele și ducesa de Sussex ar fi ales pentru primul lor dans melodia „I Wanna Dance with Somebody” a cântăreței Whitney Houston.

Prințul Charles s-a dovedit a fi o gazdă modernă, angajând pentru petrecerea fiului său un DJ și lansând un spectaculos foc de artificii. Totodată, și-a servit oaspeții cu burgeri, vată de zahăr, cocktailuri cu rom.

Acesta a ținut și un discurs „din inimă”, care i-a emoționat pe oaspeți, confrom Harpers Bazaar.

„Dragul meu Harry, sunt atât de fericit pentru tine”, i-a transmis prințul Charles fiului cel mic, subliniind că este „foarte fericit pentru amândoi.”

„Prințul Charles a ținut un discurs superb, foarte calm și plin de iubire. Are un simț al umorului extraordinar”, a relatat The Telegraph.

Conform unor surse citate de Daily Mail, Charles ar fi vorbit și despre „cum îl hrănea pe Harry cu biberonul, cum îi schimba scutecele”: „Uitați cât de bine a crescut”, a mai punctat el.

La rândul său, și prințul William ar fi ținut un discurs „îndrăzneț”, iar Meghan Markle ar fi mulțumit Famliei Regale pentru primirea făcută. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO