Judecătorul propus de Trump pentru Curtea Supremă răspunde acuzațiilor de hărțuire sexuală

×
Codul embed a fost copiat

Acuzat de hărțuire sexuală și comportament indecent, judecătorul propus de președintele Trump pentru Curtea Supremă s-a apărat, într-un interviu-confesiune la televiziunea Fox News.

"Sunt acuzații false, nu mă dau la o parte" - a spus magistratul, având soția alături. A oferit chiar detalii intime pentru ''a-şi apăra onoarea''.

Brett Kavanaugh: "Eu știu că spun adevărul. Știu ce am făcut în viață. Nu voi permite ca aceste false acuzații să mă excludă din procesul de confirmare."

Judecătorul Brett Kavanaugh, 53 de ani, nominalizat de Donald Trump pentru Curtea Supremă, s-a apărat după ce o a doua femeie, l-a acuzat de comportament sexual indecent. S-ar fi întâmplat în 1980, pe vremea studenţiei, când cei doi erau colegi la Yale, în timpul unei petreceri la cămin.

Brett Kavanaugh: "Da, au fost petreceri cu alcool, dar vârsta legală pentru consumul de alcool era de 18 ani. Numai că aici se vorbește despre acuzații de agresiune sexuală. Eu nu am agresat sexual pe nimeni, niciodată.

Citește și
Klaus Iohannis la ONU
Momentul sosirii lui Klaus Iohannis la ONU. Luni a fost la un dineu cu Trump. VIDEO
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Nu am avut contacte intime, sau nimic apropiat de așa ceva, în timpul liceului și nici ani buni după liceu. Alte persoane care ar fi fost de față nu își amintesc ca eu să fi avut un asemenea comportament. Dacă se întâmpla așa ceva, s-ar fi dus vorba în campus."

Mai există o acuzatoare, Christine Blasey Ford, profesoară de psihologie din California. Ea susține că tânărul Brett ar fi agresat-o sexual la o petrecere din timpul liceului , când ea avea 15 ani şi el - 17. Ambii vor fi audiaţi, joi, de comisia juridică din Senat.

Brett Kavanaugh: "Poate că dr. Ford a fost agresată sexual de cineva în cursul vieții. Ceea ce știu este că eu nu am agresat sexual pe nimeni."

Numai că ar putea urma şi o a treia femeie care să-l acuze de comportament sexual indecent. Avocatul spune că îi va dezvălui numele şi va veni cu precizări zilele următoare.

Președintele Trump continuă să-l susțină.

Donald Trump: "Judecătorul Kavanaugh este o persoană remarcabilă și îl susțin fără rezerve."

Totuși unii senatori democrați cer amânarea procedurilor prin care Kanvanaugh poate ajunge la Curtea Supremă până când FBI-ul anchetează acuzaţiile care i-au fost aduse.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Trump anunţă că va avea loc un nou summit cu Kim Jong-un
Trump anunţă că va avea loc un nou summit cu Kim Jong-un

Preşedintele american, Donald Trump, a declarat că va avea loc un nou summit cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un şi că un anunţ în acest sens va fi făcut în curând, scrie The Guardian.

Momentul sosirii lui Klaus Iohannis la ONU. Luni a fost la un dineu cu Trump. VIDEO
Momentul sosirii lui Klaus Iohannis la ONU. Luni a fost la un dineu cu Trump. VIDEO

Președintele României a fost filmat marţi, la sosriea la sediul Organizaţiei Naţiunilor Unite din New Yowk.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.