Imagine tulburatoare la inundatiile puternice din Louisiana. Un caine incearca sa reziste in apa care ii ajunge pana la nas

17-08-2016 13:29

Caine la inundatiile din Louisiana

O fotografie tulburatoare cu un caine care incearca sa supravietuiasca in inundatiile din Baton Rouge, Louisiana, a atras atentia multor utilizatori pe internet.

Imaginea a fost capturata de Josh Pettit si postata pe pagina de Facebook "Love what matters", conform Fox News. Barbatul se afla in oras, cand a inceput o ploaie torentiala, inundand mii de locuinte - fapt care a dus la organizarea multor actiuni de salvare.

"Cu coltul ochilor am vazut un tufis miscandu-se. Asta e tot ce am vazut. deasupra apei abia daca se vedea un nas si cei doi ochi. Abia se tinea la suprafata apei, era atat de epuizata, avea cei mai tristi ochi pe care ii vazusem vreodata si era foarte speriata. Am salvat-o, apoi a venit si si-a pus capul in poala mea si a plans si s-a smiorcait ca un bebelus mare. Imi multumea! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca am vazut-o!" - a scris Josh Pettit pe Facebook.

Inundatiile puternice din Baton Rouge, Louisiana, au afectat 40.000 de case - a anuntat guvernatorul John Bel Edwards , care a mai precizat ca in operatiunile de urgenta au fost salvate 30.000 de persoane si 1000 de animale.

De asemenea, cel putin 11 oameni si-au pierdut viata.

Sursa: Fox News


VIDEO PROTVPLUS.RO