Un român bănuit de asasinat șochează Italia. Tânărul își oferea serviciile femeilor mature

Ultima actualizare: 13-05-2019 20:41

Încă un român, cu apucături nedemne, ține prima pagină a presei din Italia. De aceata dată, este vorba despre un tânăr de 27 de ani, bănuit de asasinat.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, în dosarul în care este cercetată moartea unei foste sportive, din Tunisia. Românul este plecat din ţară de 9 ani şi ar fi lucrat în construcţii, însă, potrivit jurnaliştilor italieni, primea bani după ce le-ar fi ţinut companie unor femei mature.

Ştefan Iulian Catoi a fost încătuşat de autorităţile italiene pe o stradă din Roma. Bărbatul este principalul suspect în cazul morţii unei femei de 37 de ani. La începutul lunii mai, Imen Chatbour, o fostă atletă, a fost găsită fără viaţă în apropierea unui pod. Iniţial, anchetatorii au crezut că tunisianca şi-a luat zilele.

Filmul presupusei crime din Italia

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere aflate pe traseul parcurs de victimă în noaptea de 2 mai au schimbat cursul anchetei. În ele se vede, susţine presa italiană, cum femeia a plecat dintr-un bar împreună cu Ştefan Catoi, dar după ceva vreme s-au despărţit, iar bărbatul ar fi urmărit-o de la distanţă. Apoi s-ar fi apropiat rapid de ea şi a împins-o de pe pod.

Presa italiană notează că românul ar fi fost prieten cu logodnicul victimei, un olandez. În ziua crimei cei trei au petrecut prin baruri, iar olandezul i-ar fi lăsat spre seară singuri pe cei doi. Anchetatorii presupun că motivul crimei ar fi fost avansurile făcute de Catoi pe care fosta sportivă le-ar fi refuzat.

Despre român, nu se ştiu prea multe, însă jurnaliştii susţin că Ştefan Catoi ar fi oferit companie femeilor mature, contra cost.

În România, rudele lui Catoi sunt uluite. Potrivit apropiaţilor, acesta a plecat acum 9 ani în Italia ca să muncească.

„Bine nu a făcut. Când a fost acasă numai a furat şi a făcut psucarie şi dincolo violent nu e, dar mai punea mâna”, a spus Cerasela Catoi, mătușă. 

Ştefan Catoi a fost în ţara în decembrie ca să îşi schimbe documentele de identitate. Acum două săptămâni a luat legătura cu mama lui căreia i-ar fi spus că vrea să plece în Marea Britanie pentru că nu-i mai ajungeau banii.

Românul urmează să fie prezentat judecătorilor care vor decide dacă îl trimit sau nu după gratii pentru omor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO