Familie insultata si amenintata constant de straini din cauza numelui ales pentru fiica de 5 ani. Cum a fost botezata fetita

Ultima actualizare: 01-07-2015 07:12
Isis Martinez

O familia este hartuita incontinuu din cauza numelui pe care l-au ales pentru fiica lor, nascuta in urma cu 5 ani.

Pentru ca s-a chinuit foarte mult sa ramana insarcinata, acum cinci ani, Ciara Martinez si-a botezat prima nascuta Isis, dupa zeita egipteaza a fertilitatii. Dar de-atunci a aparut si s-a "afirmat" gruparea terorista Statul Islamic din Irak si Siria, cunoscuta cu acronimul ISIS, iar familia a inceput sa fie insultata, jignita si chiar amenintata de necunoscuti, iar fetita de 5 ani care poarta numele a fost catalogata ca fiind "o rusine pentru America", relateaza Daily Mail.

Acum, foarte multe persoane ii sfatuiesc pe cei doi parinti, Ciara si Jacob, sa-i schimbe numele fetitei de 5 ani, care este in zilele nostre sinonim cu crima si terorismul.

Tot chinul familiei a inceput anul trecut, cand familia Martinez, din Arizona, SUA, a inceput o campanie de strangere de fonduri pentru Isis, diagnosticata cu o boala neurologica rara - Sindromul Rett - din cauza careia fetita nu poate sa vorbeasca.

Pentru a putea strange banii necesari pentru tratamentul fiicei sale, Ciara a creat hashtagul #teamIsis. Imediat au inceput sa curga amenintarile si jignirile.

Ciara spune ca in acel moment nici macar nu stia care este semnificatia acronimului ISIS si i se pare absolut incredibil ca din cauza numelui fiicei sale au inceput si alti membrii ai familiei sa aiba probleme, dar si prieteni. De exemplu, un prieten a fost reclamat la FBI pentru colaborare cu Statul Islamic.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO