"Faceti dragoste, nu razboi". Cum abordeaza tinerii prinsi la mijloc conflictul dintre Rusia si Ucraina

Ultima actualizare: 18-04-2014 02:08
Cuplu

Doi tineri au incercat sa arate, printr-o poza, care este parerea lor despre conflictul dintre Rusia si Ucraina, mai ales in contextul in care femeile din Ucraina au pornit un boicot sexual impotriva barbatilor din Rusia.

Cei doi s-au pozat sarutandu-se, fiecare tinand pasaportul tarii din care provine in mana. In timp ce fata are pasaportul albastru al Ucrainei, baiatul are in mana pasaportul rosu al cetatenilor rusi.

"Make love, not war (Faceti dragoste, nu razboi)" ar putea fi titlul acestei poze prin care unii dintre cei prinsi in mijlocul conflictului isi expun punctul de vedere.

Desi este extrem de populara pe Vkontacte, o retea sociala extrem de populara in fostul spatiu sovietic, pe locul 2 in Rusia si Ucraina, autenticitatea pozei nu a putut fi confirmata din surse independente.

Gestul celor doi ar putea fi indreptat si impotriva miscarii "Nu i-o da unui rus", initiata in Ucraina dupa ce Rusia a anexat Crimeea.

Boicotul sexual se numeste "Don't Give it to a Russian" - "Nu i-o da unui rus" si le invita pe femeile din Ucraina sa "fie eroine si sa lupte cu dusmanul prin orice mijloace".

Citeste si: "Nu i-o da unui rus". Femeile din Ucraina invita la un boicot al sexului impotriva "dusmanului"

In timpul protestelor din Kiev, care au culminat cu fuga lui Viktor Ianukovici, au existat manifestanti care s-au indragostiti pe baricade.

Detalii AICI: Poveste de iubire pe baricade, in Kiev. O protestatara s-a indragostit de politistul inamic, pe care l-a confruntat

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO