Darth Vader, Storm Troopers sau Yoda, varianta din LEGO. "Omagiul" adus de fanii seriei Razboiul Stelelor, la Hong Kong

Ultima actualizare: 28-11-2015 06:57

Rebelii si soldatii imperiali din Razboiul Stelelor, cu tot cu navele lor, au cucerit Hong Kong-ul. Seamana izbitor cu cei din faimoasa odisee galactica, numai ca sunt... construiti din LEGO!

Este cea mai mare expozitie de acest fel din intreaga Asie, si pregateste mult asteptata premiera de luna viitoare, a noului film din serie - episodul al saptelea, "Trezirea Fortei". Cativa fani sunt cei care au reconstituit din piese lego universul din Razboiul Stelelor.

"Am construit o sabie laser. Am construit, de asemenea, o macheta din episodul al VII lea, din noul film. Am realizat totul bazandu-ma pe imaginile din trailerul filmului si, in rest, mi-am folosit imaginatia", spune un participant.

Expozitia este si un prilej pentru colectionari sa faca schimb de impresii si de "gadgeturi".

"Am o camera doar pentru gadgeturi din "Razboiul stelelor". Cand ma uit la ele, ma simt foarte mandru. Cand eram tanar nu aveam bani sa cumpar o sabie laser, acum imi permit sa o achizitionez. Asa ca am cumparat-o. Tot ce imi pica in mana incerc sa cumpar, pentru ca cele mai multe sunt editie limitata", spune un alt participant.

Navele spatiale si mai ales faimosul Soim al Mileniului - la mansa caruia sta Harison Ford, in chip de Han Solo - reprezinta principalele atractii. Macheta Soimul Mileniului are 8 metri lungime, 5 latime si peste 1 metru inaltime. Printre standurile cu exponate defileaza si tineri costumati la fel ca personajele din film.

Peter Fung, director LEGO Hong Kong: "Consider ca marea diferenta este creativitatea cu care am realizat totul. Poti sa vezi aici diferite mini-figurine, dar si foarte multe obiecte in marime naturala. Asta cred ca atrage familiile sa vina aici."

Premiera mondiala a noului film din seria Razboiul Stelelor este programata in 18 decembrie. Biletele au fost puse deja in vanzare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO