Consilierul lui Putin rade de sactiunile SUA, dupa votul din Crimeea: "Nu am nevoie de viza ca sa-l ascult pe Tupac Shakur"

18-03-2014 12:03


Tupac Shakur

Mana drepta a lui Vladimir Putin a inceput sa rada cand a auzit de sactiunile pe care SUA vrea sa le impuna in cazul a 11 oameni politici importanti din Ucraina si Rusia, spunand ca nu are nevoie de viza ca sa asculte muzica lui Tupac Shakur.

Vladislav Surkov, politician si om de afaceri din Rusia, care este considerat principalul arhitect al sistemului politic rus din zilele noastre si un apropiat al presedintelui Putin, a minimalizat efectele sanctiunilor impuse de SUA, dupa referendumul din Crimeea, spunand ca Tupac Shakur este singurul lucru american de care este interesat, relateaza New York Times.

Surkov a declarat pentru presa rusa ca este mandru ca se afla pe lista persoanelor "care au activele inghetate de catre presedintele Barack Obama".

"Este o mare onoare pentru mine", a spus el. "Nu am conturi bancare in afara tarii. Singurele lucruri din SUA care ma intereseaza sunt Tupac Shakur, Allen Ginsberg (poet) si Jackson Pollock (pictor). Nu am nevoie de vizita ca sa am acces la opera lor. Nu pierd nimic", a mai declarat Vladislav Surkov.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a ironizat, de asemenea, sanctiunile, dupa ce a fost si el inclus in lista lui Barack Obama.

 

"Tovarase @BarackObama, ce ar trebui sa faca cei care n-au nici conturi, nici proprietati in afara tarii? Ori nu te-ai gandit la asta?", a scris el pe Twitter.

"Cred ca niste glumeti au pregatit draftul pentru acest decret al presedintelui SUA", a mai spus Dmitri Rogozin.

SUA si UE au impus sanctiuni impotriva a 11 oficiali ucraineni si rusi, dupa referendumul din Crimeea. Aceste sanctiuni se refera la inghetarea conturilor si proprietatilor si ridicarea vizelor.

 

Sursa: New York Times

VIDEO PROTVPLUS.RO