Clipe de groaza la bordul unui avion. Pasagerii au gasit in baie un bilet de amenintare cu bomba

06-06-2017 09:42


Incident la bordul unei aeronave

Pasageri au sarit dintr-un avion in Australia, dupa o amenintare falsa cu bomba.

Pasageri au sarit dintr-un avion marti, pe un aeroport din Australia, dupa ce au descoperit un bilet de amenintare cu bomba in baia aeronavei, a anuntat politia, precizand ca s-a dovedit a fi vorba de o farsa, relateaza Reuters.

“Nimic nu a fost gasit, nu a existat nicio amenintare reala la adresa nimanui, doar o nota, deci nu a fost nimic”, a declarat o purtatoare de cuvant a politiei pentru Reuters.

Fortele de ordine au anuntat ca avionul ce avea 42 de pasageri la bord si urma sa efectueze o cursa interna, de pe aeroportul Albury, din New South Wales, a fost evacuat. Un barbat a fost arestat.

Un pasager a povestit ca a auzit pe cineva tipand : “Lasati-va bagajele. Iesiti si fugiti, fugiti, fugiti”.

"Speriati, oamenii au sarit pe tarmac. Politia si serviciile de urgenta au intervenit pe aeroportul Albury dupa ce au primit informatii ca o nota a fost gasita in zona toaletei”, a declarat o purtatoare de cuvant a politiei din New Sotuh Wales, Emily Waters.

“Toti pasagerii au coborat, iar un barbat a fost arestat in cinci minute”, a adaugat ea, fara a oferi alte detalii.

Purtatoarea de cuvant a refuzat sa confirme ce scria in nota.

Incidentul a venit dupa o luare de ostatici la Melbourne, sfarsita cu uciderea atacatorului, pe care autoritatile o trateaza ca pe un incident terorist.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO