Cine sunt tinerii care au intrat cu masina intr-o femeie musulmana, sambata, in cartierul Molenbeek din Bruxelles. VIDEO

Ultima actualizare: 06-04-2016 07:05
Molenbeek

Cei doi tineri soferi care au lovit cu masina o femeie mulsulmana in cartierul Molenbeek din Bruxelles au fost identificati de presa belgiana.

Este vorba despre doi tineri de origine nord africana, Redouane D. si Mohamed B. care ar fi fost bauti si sub influenta drogurilor cand au lovit femeia.

Cei doi apar in fotografiile publicate de La Derniere Heure in interiorul unui Audi pe care l-au condus pe rand inainte si dupa ce au fugi de la locul accidentului.

In fata politiei cei doi cu varste de pana in 30 de ani au povestit ca nu-si aduc aminte ca au lovit o femeie cu masina. Potrivit politiei, Mohamed B. se afla la volan in momentul accidentului. Acesta, cu antecedente penale, a fost retinut de politie.

Tensiunile din capitala Uniunii Europene, Bruxelles, sunt la cote maxime dupa atentatele din 22 martie. Peste 140 de tineri au fost arestati de politistii belgieni, dupa doua proteste ilegale ce au avut loc sambata.

Fortele de ordine au impanzit sambata suburbia Molenbeek, unde o factiune de extrema dreapta din Franta planuia sa organizeze un protest. Cei mai multi dintre cei care au iesit insa pe strazi erau localnici.

Dupa gratii a ajuns si soferul care nu a oprit la cererea politistilor  si a ranit o femeie, de religie musulmana.

Un alt protest pacifist, anti-discriminare, a fost organizat in Piata Bursei, locul unde oamenii vin sa le aduca un omagiu celor 32 de victime ale atentatelor din 22 martie.

La Bruxelles, manifestatiile au fost interzise dupa un protest de extrema dreapta de la finalul saptamanii trecute.

Pe de alta parte, aeroportul Zaventem se redeschide duminica pentru primele zboruri cu pasageri. Trei aeronave vor decola in conditii de securitate sporita.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO