Cinci persoane au fost ranite in nordul Elvetiei de un barbat inarmat cu o drujba. Politia cauta atacatorul

Ultima actualizare: 27-07-2017 06:58
elvetia, drujba,
Twitter

Cinci persoane au fost ranite, dintre care doua grav, intr-un atac comis de catre un barbat neidentificat, in localitatea Schaffhausen, in nordul Elvetiei, a anuntat luni politia, relateaza BBC News.

UPDATE 15:35 Barbatul care a ranit mai multe persoane la Schaffhausen, o localitate in nordul Elvetiei, era inarmat cu un fierastrau cu lant, a anuntat luni politia, relateaza The Associated Press.

Cinci persoane ranite, dintre care doua grav, au fost spitalizate in urma atacului, a precizat politia. Fortele de ordine au anuntat, dupa atac, ca au prezentat in mod public semnalmentele barbatului, care a fugit si era cautat. Potrivit acestora, barbatul are aproximativ 1,90 metri inaltime, chelie si un aspect neingrijit. El ar conduce un vehicul Volkswagen cu numere de inamtriculare elvetiene.

Politia a subliniat ca acest atac ”nu este un act terorist”.

 

Parti din centrul localitatii, care se afla la frontiera cu Germania, au fost ”sigilate” dupa asalt, iar politia cauta atacatorul. Blick scrie ca barbatul era inarmat cu o "drujba". Informatia nu a fost confirmata oficial. 

Vehicule de politie si ambulante se aflau la fata locului, iar elicoptere de salvare survolau zona, a declarat o purtatoare de cuvant a politiei, Cindy Beer, citata de Swissinfo. Politia nu a oferit alte amanunte.

 

WTF??? Attack in Schaffhausen city. Thank god my appointment was at 12 and not 11 when it happened ????????????Report goes about that the Attacker is still lose somewhere, stay safe people! My thoughts goes to the injured people in this crazy crime ???????????????????????? #schaffhausen#attack#terror#mentalhealthawareness#mentalillness#mentalhealth#schweiz#watchmaker#mondaymorning#scary#altstadt#crazypeople#crazyness#madness#whatthefuck#iwcshaffhausen#watchmaking#switzerland#switzerland????????#livefeed

A post shared by @watchmakers_view on

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO