Cel mai mare festival de muzica din Germania a fost suspendat. Motivul uluitor pentru care 70 de spectatori au fost raniti

Ultima actualizare: 07-06-2016 06:58
corturi distruse la Rock am Ring 2016

"Rock am Ring", cel mai mare festival muzical din Germania si unul dintre cele mai mari din lume, a fost oprit sambata pentru siguranta participantilor.

71 de spectatori au fost raniti de fulgere, dintre care 8 grav, iar organizatorii au suspendat concertele timp de cinci ore sambata, in timpul unei noi furtuni, scrie News.ro. Momentul in care un traznet urias loveste in apropierea locului unde se desfasoara evenimentul a fost, de altfel, filmat de un participant la "Rock am Ring".

Opt dintre persoane au fost ranite grav si au avut nevoie de internare. Una dintre ele a fost chiar resuscitata la fata locului.
Organizatorii au dat, insa, asigurari ca nici nu se pune problema anularii spectacolelor, in conditiile in care biletele s-au epuizat cu luni in urma.

Festivalul “Rock am Ring”, aflat la a 31-a editie, a strans anul acesta 92.500 de fani. Printre formatiile care vor urca pe scena se numara Red Hot Chili Peppers si Black Sabbath. Anul trecut, 33 de oameni au fost raniti de fulger la acelasi festival, potrivit presei germane.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO