Câte rochii de mireasă au fost descoperite în casa unor hoți români din Italia. Au fost arestați pe loc


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 17 August 2018 17:28
Categorie: Stiri externe
rochii de mireasa

Trei români au fost arestați în Italia după ce polițiștii au descoperit în casa lor rochii de mireasă în valoare de câteva sute de mii de euro, furate în urmă cu câteva zile dintr-un magazin din Frosinone, Lazio.

Anchetatorii spun că rochiile respective fuseseră scoase la vânzare pe piața neagră, iar cei trei români urmau să încaseze 150.000 de euro, relatează ciociariaoggi.it.

Furtul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 august, în magazinul „Immagine Sposa”. Hoții au forțat o fereastră laterală și au furat rochii de mireasă și de seară, pe care le-au dus acasă. După ce au făcut rost de marfă, românii au început să caute cliente și urmau să încaseze 150.000 de euro pe toate ținutele furate.

Proprietatea magazinului, Monica Macciomei, a alertat carabinierii, care au început investigațiile. Femeia a spus că valoarea bunurilor furate a fost atât de mare încât ar fi fost devoită să declare falimentul dacă rochiile nu ar fi fost găsite.

Anchetatorii au dat de urma românilor în timp ce își căutau cliente. În urma percheziției efectuată în casa lor, anchetatorii au descoperit numeroase mărfuri furate.

Cei trei au fost arestați iar rochiile au fost returnate proprietarei magazinului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

Un român a salvat un cetățean italian de la înec, în Salerno. Reacția autorităților
VIDEO PROTVPLUS.RO