Cantareata Sinead O'Connor a anuntat pe Facebook ca vrea sa se sinucida. Mesajul care i-a inspaimantat pe fanii artistei

Dată publicare: 30-11-2015 09:32
Dată actualizare: 03-12-2015 00:06


Sinead O'Connor

Cantareata irlandeza Sinéad O'Connor a incercat se pare sa isi puna capat zilelor duminica, potrivit unui mesaj pe pagina sa de Facebook unde ea a scris ca a luat o "supradoza" de droguri sau de medicamente, relateaza AFP.

Intr-un mesaj publicat pe reteaua de socializare, a carui autenticitate nu a putut fi verificata pentru moment, cantareata si-a exprimat durerea ca nu mai poate avea legaturi cu familia sa, din cauza unui "oribil lant de tradari", relateaza Agerpres.

"Am luat o supradoza", mai scrie in mesaj, fara a fi precizat daca este vorba despre droguri sau medicamente.

"Nu exista alt mod de a obtine respect. Nu sunt la mine acasa, sunt intr-un hotel, undeva in Irlanda, sub un alt nume (...) Daca nu as fi publicat asta, copiii mei si familia nici nu ar fi stiut. As putea fi moarta de mai multe saptamani fara ca ei sa stie", mai este scris in mesaj.

Firma de relatii publice care a reprezinta pe Sinéad O'Connor nu a putut fi contactata in cursul serii.

Un purtator de cuvant al politiei irlandeze a afirmat ca nu face declaratii despre "persoane particulare".

Potrivit unei surse din randul politiei irlandeze, cantareata a fost "localizata in conditii de siguranta".

Ea primeste ingrijiri medicale, potrivit mass-media.

Mai devreme in cursul anului, Sinéad O'Connor si-a anulat toate concertele din cauza ca fiul sau sufera de "probleme de sanatate care ii pun viata in pericol".

In luna august, ea a fost supusa unei histerectomii (operatie de indepartare a uterului) pe care a relatat-o pe retelele sociale.

Sambata, pe Facebook, Sinéad O'Connor a afirmat ca a incheiat legaturile cu industria muzicala: "Muzica s-a incheiat pentru mine. Muzica a facut asta. M-a facut invizibila chiar si pentru copii mei. Mi-a ucis sufletul. Nu ma voi intoarce niciodata la muzica".

Artista, in varsta de 48 de ani, este cunoscuta pentru puternicele luari de pozitie in favoarea drepturilor femeii sau contra agresiunilor sexuale in randul bisericii catolice din Irlanda. De asemenea, ea a discutat public despre lupta sa impotriva depresiunii.

Sinéad O'Connor a fost salutata de critica de la primul sau album, "The Lion and the Cobra" (1987), si a ajuns la statutul de vedeta internationala cu piesa "Nothing Compares 2 U, scrisa de Prince.

In martie 2015, ea a explicat ca nu mai canta piesa pentru ca nu mai reuseste sa puna emotie in interpretarea acesteia.
 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO