Britanicii, prea lenesi pentru o partida de sex!


Ultimul update: Sambata 15 Septembrie 2012 01:18
Data publicarii: Luni 10 August 2009 00:00
Categorie: Stiri externe
Cuplu

Potrivit unui studiu realizat recent, britanicii se numara printre cei mai lenesi oameni din lume. Ei sunt prea obositi sa se joace cu proprii copii, prefera somnul in locul unei partide de sex si nu rezista sa urce doua etaje pe jos.

O treime dintre ei nu alearga niciodata dupa autobuz si, ajunsi acasa, unul din sase prefera sa se uite la o emisiune pe care in mod normal nu ar fi vizionat-o daca nu ar fi fost nevoit sa se ridice de pe canapea pentru a schimba canalul, atunci cand telecomanda nu functioneaza.

Studiul a relevat faptul ca stilul de viata sedentar are efecte devastatoare asupra intimitatii sexuale. Se pare ca trei patrimi dintre cei intervievati au recunoscut ca nu au suficienta energie la sfarsitul zilei pentru o noapte de pasiune. Peste jumatate dintre acestia, mai exact 58%, dau vina pe lipsa de miscare. Si copiii au de suferit, doua treimi dintre parinti recunosc ca deseori nu au chef sa se joace cu cei mici.

Daca nu vom lua masuri o intreaga generatie va deveni incapabila sa realizeze pana si cele mai usoare indatoriri. Mancare de la fast-food, telecomenzi si chiar cumparaturile pe Internet, toate dauneaza grav sanatatii. Oamenii trebuie sa slabeasca, nu doar pentru sanatate lor, dar si pentru familie, prieteni si animale", a declarat doctorul Sarah Dauncey.

Sursa: AFP

Tags: sanatate,

Obezitatea dauneaza sexului de calitate
Prea grasi sa munceasca! Peste 2.000 de britanici traiesc pe banii statului
VIDEO PROTVPLUS.RO