"Amy scapase de problemele cu drogurile si nu mai consumase alcool, in ultimele trei saptamani"


Ultimul update: Sambata 27 Octombrie 2012 14:27
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2011 07:50
Categorie: Stiri externe

Amy Winehouse era fericita, scapase de problemele cu drogurile si nu se mai atinsese de alcool de 3 saptamani. Asta a spus despre vedeta tatal ei, care a tinut un discurs induiosator la inmormantare.

El a mai anuntat ca in memoria artistei, va infiinta o fundatie, care sa-i ajute pe tineri sa scape de dependenta de alcool si stupefiante, demoni care au dus la declinul talentatei Amy.

Nimeni nu doreste sa-i supravietuiasca propriului copil. Parintii lui Amy traiau de ani de zile cu teama pentru soarta fiicei lor, dar asta n-a facut ceremonia de ramas bun mai putin sfasietoare. La slujba oficiata in engleza si ebraica intr-o sinagoga din Londra au luat parte in jur de 150 de apropiati si colegi de breasla ai artistei.

N-a lipsit fostul ei producator, Mark Ronson, cu ajutorul caruia Amy a lansat albumul Back to black. Venita special din Statele Unite, prietena ei Kelly Osborne si-a aranjat parul in felul in care ii placea lui Amy sa si-l poarte.

Mitch Winehouse i-a facut pe toti sa rada amintindu-si ce traznai facea fiica lui in copilarie. A tinut sa le povesteasca felul in care a vazut-o pe Amy in ultimele saptamani din viata.

"Isi gasise dragostea alaturi de Reg - prezent si el la inmormantare - si astepta cu incredere un viitor fericit impreuna. Invinsese dependenta de alcool si mi-a spus ca nu s-a mai atins de bautura in ultimele 3 saptamani". Si-a incheiat discursul cu "Noapte buna, ingerul meu, somn usor!"

Apoi, toata lumea a cantat una dintre melodiile preferate ale lui Amy, "So far away", a lui Carole King.

Potrivit dorintei ei, Amy a fost incinerata, iar urna cu cenusa - pusa langa ramasitele bunicii sale, Cynthia.

2011 ar fi trebuit sa fie anul revenirii ei in forta. Din pacate, presiunea a fost prea mare pentru talentata, dar fragila Amy Winehouse.

FULLSCREEN
"Amy scapase de problemele cu drogurile si nu mai consumase alcool, in ultimele trei saptamani"
  • /

Sursa: Daily Mail Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO