Barbatul care a asasinat doi politisti in New York si-a premeditat crima. Ce mesaje violente a publicat inainte de atac

Ultima actualizare: 24-12-2014 06:43
Politisti asasinati in New York

Barbatul care a impuscat mortal doi politisti, sambata seara, in New York, dupa care s-a sinucis, si-a premeditat crima si a anuntat pe contul sau de Instagram ce avea de gand sa faca.

Ismaaiyl Brinsley, in varsta de 28 de ani, a publicat o imagine cu un pistol si un mesaj din care reiese ca motivatia gestului sau a fost decizia data de instante in cazurile lui Michael Brown si Eric Gardner, cei doi barbati de culoare ucisi de politisti.

"O sa le pun aripi porcilor astazi. Daca ei il iau pe unul de-al nostru, atunci sa le luam si noi doi de-ai lor. Impuscati politistii. Aceasta s-ar putea sa fie ultima mea postare", a scris Brinsley pe reteaua de socializare.

Seful politiei din New York a declarat ca barbatul i-a executat pur si simplu pe cei doi politisti care stateau in masina.

Dupa atacul sangeros asupra celor doi ofiteri, Brinsley a mai publicat o imagine pe Instagram in care se vede ca este plin de sange pe haine.

Aceasta a fost ultima postare a barbatului, care si-a pus capat zilele pe un peron de metrou din apropiere, dupa ce politistii ii luasera urma.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO