Au supravietuit atacului din Tunisia si au jurat ca nimic nu poate interveni intre ei. Ce SMS a primit femeia de la logodnic

Dată publicare: 29-11-2015 16:55
Dată actualizare: 02-12-2015 07:03


Kirsty Murray si Radley Ruszkiewicz

Kirsty Murray si Radley Ruszkiewicz au fost la un pas de moarte dupa atacul din statiunea tunisiana Sousse, unde jihadistul Seifeddine Rezgui (foto in text) a ucis 38 de oameni.

Cuplul din Marea Britanie si-a amanat nunta, pentru ca amandoi au fost raniti in timpul atacului. Dar, intre timp, experienta care ar fi trebuit sa-i lege si mai mult i-a despartit, relateaza Daily Mirror.

Imediat dupa atac, cei doi au devenit un simbol al sperantei si au aparut in toata presa. Kristy a fost impuscata de cinci ori in timpul atentatului din iunie, iar Radley a fost, de asemenea, ranit. Timp de 24 de ore, el a crezut ca logodnica lui era moarta, pentru ca fusesera internati la spitale diferite. Cand s-au regasit, cu ochii plini de lacrimi, au jurat ca nimic nu poate interveni intre ei.

Insa traumele emotionale i-a afectat intr-un fel pe care nu si l-au putut imagina.La cateva luni dupa incident, barbatul, in varsta de 29 de ani, i-a trimis logodnicei un SMS prin care a anuntat-o ca se desparte de ea.

Din nefericire, cei doi au fost incapabili sa discute despre experienta de groaza prin care au trecut, cand Radley si-a folosit propriul trup drept scut uman pentru a-si apara iubita de gloante.

Kristy, care inca se deplaseaza cu un scaun cu rotile, spune: "Sunt devastata, dar nu cred ca Radley este un om rau. O sa-i fiu tot timpul recunoscatoare ca m-a salvat. Ceea ce am trait noi este cel mai greu test pentru un cuplu".

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO