Au supravietuit atacului din Tunisia si au jurat ca nimic nu poate interveni intre ei. Ce SMS a primit femeia de la logodnic


Ultimul update: Miercuri 02 Decembrie 2015 07:03
Data publicarii: Duminica 29 Noiembrie 2015 16:55
Categorie: Stiri externe
Kirsty Murray si Radley Ruszkiewicz

Kirsty Murray si Radley Ruszkiewicz au fost la un pas de moarte dupa atacul din statiunea tunisiana Sousse, unde jihadistul Seifeddine Rezgui (foto in text) a ucis 38 de oameni.

Cuplul din Marea Britanie si-a amanat nunta, pentru ca amandoi au fost raniti in timpul atacului. Dar, intre timp, experienta care ar fi trebuit sa-i lege si mai mult i-a despartit, relateaza Daily Mirror.

Imediat dupa atac, cei doi au devenit un simbol al sperantei si au aparut in toata presa. Kristy a fost impuscata de cinci ori in timpul atentatului din iunie, iar Radley a fost, de asemenea, ranit. Timp de 24 de ore, el a crezut ca logodnica lui era moarta, pentru ca fusesera internati la spitale diferite. Cand s-au regasit, cu ochii plini de lacrimi, au jurat ca nimic nu poate interveni intre ei.

Insa traumele emotionale i-a afectat intr-un fel pe care nu si l-au putut imagina.La cateva luni dupa incident, barbatul, in varsta de 29 de ani, i-a trimis logodnicei un SMS prin care a anuntat-o ca se desparte de ea.

Din nefericire, cei doi au fost incapabili sa discute despre experienta de groaza prin care au trecut, cand Radley si-a folosit propriul trup drept scut uman pentru a-si apara iubita de gloante.

Kristy, care inca se deplaseaza cu un scaun cu rotile, spune: "Sunt devastata, dar nu cred ca Radley este un om rau. O sa-i fiu tot timpul recunoscatoare ca m-a salvat. Ceea ce am trait noi este cel mai greu test pentru un cuplu".

Sursa: Daily Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO