"Am vazut o legiune de ingeri care vegheau". O angajata FBI, despre atentatele de la 11 septembrie


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 09:17
Data publicarii: Miercuri 04 Iulie 2012 09:38
Categorie: Stiri externe
Lillie Leonardi

O fosta angajata a FBI care a fost trimisa in misiune in locul in care teroristii au prabusit zborul cu numarul 93, in cadrul atentatului de la 11 septembrie 2001, face marturisiri cel putin bizare in cartea pe care tocmai a publicat-o.

Lillie Leonardi sustine ca a vazut o “legiune de ingeri” care vegheau scena accidentului atunci cand ea a ajuns acolo.

Cat timp a fost angajata FBI, Lillie Leonardi nu a povestit niciodata despre aceasta experienta, dar dupa ce s-a pensionat, din cauza stresului post-traumatic de care a inceput sa sufere dupa atentate, femeia a decis sa scrie o carte in care sa povesteasca experienta cutremuratoare.

In carte, Lillie spune ca a ajuns la scena accidentului, in Shanksville, Pennsylvania, la trei ore dupa ce teroristii au prabusit pe un camp avionul de pasageri. Locul inca fumega si la un moment dat “ceata a inceput sa capete forma… toata ceata a luat forma unor ingeri. Erau ingeri care stateau intr-un spatiu deschis, in stanga locului prabusirii avionului. Erau sute si erau aliniati in coloane".

Lillie Leonardi a spus: “Nu am spus nimic atunci pentru lumea ar fi fi spus ca mi-am pierdut mintile”.

Leonardi, 56 de ani, a pastrat pentru secretul acestei viziuni cu ingeri timp de doi ani, apoi i-a povestit-o unui prieten. S-a retras apoi din FBI din cauza stresului post-traumatic.

Acum, Kenneth McCabe, fostul ei supervisor, spune ca nu are niciun motiv sa se indoiasca de povestea ei. “O cred”, a declarat el pentru The Associated Press. “Stiu ca este o persoana intreaga la minte, asa ca nu voi pune la indoiala ceea ce zice ca a vazut”, a mai adaugat angajatul FBI.

Lillie Leonardi a devenit ofiter de politie in 1984. Zborul 93 al companiei United Airlines, care facea o cursa de la Newark la San Francisco, a fost deturnat de patru teroristi al-Qaeda, in cadrul atacurilor de la 11 septembrie 2001. Avionul a fost prabusit pe un camp din Pennsylvania, iar toti cei 44 de pasageri au murit.

 

Sursa: CBS

VIDEO PROTVPLUS.RO