Adrian Zuckerman, confirmat de Senatul american în funcţia de ambasador în România


Ultimul update: Joi 21 Noiembrie 2019 10:02
Data publicarii: Miercuri 20 Noiembrie 2019 23:18
Categorie: Stiri externe

Adrian Zuckerman a fost confirmat miercuri de Senatul american în funcţia de ambasador în România, conform unui comunicat apărut pe site-ul instituției.

Adrian Zuckerman a fost propus de preşedintele Trump pentru postul de ambasador al Statelor Unite.

În prezentarea făcută atunci pe site-ul Casei Albe, se menţionează că Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent româna.

De profesie avocat, el a fost admis în baroul din New York în 1984, fiind partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior el a mai ocupat funcţia de co-coordonator al departamentului de servicii naţionale imobiliare şi pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar mai înainte a fost coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.

De asemenea, el a ocupat funcţia de preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară al unei instanţe civile şi de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Activ în domeniul filantropic şi educaţional, Adrian Zuckerman este membru al consiliului Kids Corp şi face parte din consiliul absolvenţilor New York Law School (Facultatea de Drept din New York). Are diplomă preuniversitară de la Massachusetts Institute of Technology şi a obţinut diploma în drept la New York Law School.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Cine este Adrian Zuckerman, propus de Trump ambasador în România
Nominalizarea lui Adrian Zuckerman ca ambasador, retrimisă de Senatul american lui Trump
Adrian Zuckerman, nominalizat pentru postul de ambasador al SUA la Bucureşti. A emigrat la 10 ani din România
VIDEO PROTVPLUS.RO