A vrut sa schimbe muzica pe telefon, dar a omorat patru oameni. Soferul de camion a primit ani grei de inchisoare. VIDEO

Ultima actualizare: 03-11-2016 07:07
sofer

O clipa de neatentie a fost suficienta pentru ca Tomasz Kroker, un sofer polonez de camion, in varsta de 30 de ani, sa se urce cu rotile TIR-ului pe masina din fata sa si sa ii ucida pe toti cei patru pasageri.

Tragicul accident s-a petrecut pe o autostrada din sudul Marii Britanii, iar momentul in care Tomasz isi ia ochii de la drum ca sa schimbe melodia care rula pe smartphone-ul sau a fost surprins de camera de supraveghere de pe bordul camionului, relateza Daily Mail.

Soferul vinovat conducea cu 80 de kilometri pe ora si nu a vazut ca traficul se oprise in fata sa. El nu a mai avut timp sa franeze si a strivit masina pe care s-a urcat, reducandu-o la o treime din marimea sa initiala.

In autoturismul facut afis se aflau Tracey Houghton, in varsta de 45 de ani, alaturi de doi dintre fii sai biologici Ethan de 13 ani si Josh de 11 si de fiica ei vitrega Aimee Goldsmith, tot de 11 ani. Si mai trist este ca partenerul sau Doug, alaturi de fiul sau, se aflau intr-o masina din apropiere si au fost martorii accidentului in care cei patru au murit pe loc. Toti se intorceau de la un picnic in familie.

Accidentul a avut loc in data de 10 august, iar la procesul care a avut loc in urma cu putin timp, soferul a pledat vinovat si a fost condamnat la zece ani de inchisoare. Masuratorile au aratat ca el nu a fost atent timp de sapte secunde.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO