A fost respins de cei mai mari afaceristi de la voia finantare si a ajuns mai bogat decat ei. Ideea de milioane a tanarului

Ultima actualizare: 22-07-2016 07:26
Lire sterline, investitie

In 2007, atunci cand Shaun Pulfrey si-a prezentat inventia in fata juriului de la show-ul TV de investitii "Dragon’s Den", acestia i-au ridiculizat produsul si l-au trimis la plimbare.

Noua ani mai tarziu, omul are o afacere de 200 de milioane de lire, potrivit Metro.

Cand a intrat in competitie, Shaun era un simplu hairstylist de la un salon din Londra. Barbatul a observat cat de greu era sa descurce parul clientelor sale, asa ca a inventat un pieptene special, numit Tangle Teezer, care promite sa aranjeze si cel mai incalcit par si a mers la emisiune pentru a obtine 80.000 de lire finantare pentru business-ul sau.

Cei cinci jurati ai show-ului TV, toti oameni de afaceri cu ani de experienta in spate si zeci de milioane de lire in conturi au luat in deradere pieptenele miraculous si au ridiculizat prezentarea facuta de Shaun, spunand ca produsul este "plicticos" si "te face sa iti smulgi parul din cap".

Perseverenta inventatorului a dat insa rezultate si noua ani mai tarziu de la acea intamplare Shaun Pulfrey a dezvoltat produsul intr-o afacere de 200 de milioane de lire, adica mai mult decat averile celor care nu au avut incredere in produsul sau.

Compania exporta produsele in 60 de tari si are zeci de contracte de promovare cu vedete internationale.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO