A fost abandonat de catre parinti intr-o toaleta, in urma cu 30 de ani, insa a supravietuit. Ce decizie a luat acum barbatul


Ultimul update: Joi 14 Aprilie 2016 06:59
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2016 15:35
Categorie: Stiri externe
Steve Hydes

Steve Hydes a fost abandonat in urma cu 30 de ani de catre parintii sai, care l-au lasat intr-o toaleta publica. Cu toate astea, Steve a supravietuit, iar acum s-a intors si le-a cerut parintilor sai sa explice de ce au recurs la acest gest.

Dupa 30 de ani de la momentul in care a fost abandonat, Steve si-a facut curaj si vrea acum sa isi confrunte parintii.

"Nu este vorba ca nu stiu ce s-a intamplat, insa nu stiu care a fost motivul si chiar as vrea sa stiu. In plus, eu nu am un istoric medical, pe care eu nu-l am fata de ceilalti. Ma duc la doctori si atunci cand ma intreaba daca au existat anumit cazuri in familie, raspunsul meu este intotdeauna nu stiu".

Steve a fost lasat de parinti intr-o toaleta de femei, acoperit cu o patura si a fost descoperit de un angajat.

Barbatul este ajutat acum de organizatia "Familii Disparute" pentru a incerca sa dea de parintii lui. Acestia cred ca au descoperit o legatura intre ADN-ul lui Steve si o familie, pe un site unde familiile, pe baza ADN-ului, pot afla date despre arborle lor genealogic.

"Am gasit legatura intre Steve si doua rude, dar pe care nu le putem contacata inca pentru ca nu au citit mesajele si nu exista informatii prea multe, ceea ce e si mai frustrant" a declarat un membru al organizatiei "Familii Disparute" pentru Sky News.

Steve spune ca nu are de gand sa le distruga vietile celor care l-au abandonat, ci doar sa inteleaga de ce au facut asta. "Sunt sigur ca au mers mai departe, si-au vazut de vietile lor, poate au si alti copii, care la randul lor au copii si nu vreau sa le distrug vietile. Nu vreau sa le fie teama, nu sunt furios, nu pentru asta incerc sa ii caut" a declarat acesta.

Dupa ce a stat cativa ani intr-un adapost, Steve a fost adoptat, spune ca a avut o copilarie fantastica si a copilarit impreuna cu alte trei surori.

Sursa: Sky News