A disparut in munti, in Vietnam, iar iubita si familia l-au cautat cu disperare. Cum i-au gasit trupul, dupa 5 zile

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28
turist disparut

Un turist britanic a fost gasit mort in nordul Vietnamului, la aproape o saptamana de cand fusese dat disparut.

Aiden Webb, in varsat de 22 de ani, din Norwich, a plecat in Vietnam in excursie impreuna cu iubita lui, dar vinerea trecuta s-a decis sa escadaleze singur muntele Fanispan. Acesta apucase sa ii trimita un mesaj tulburator iubitei sale si familiei sale , iar de atunci nimeni nu a mai auzit nimic de el.

Insa, din pacate, dupa cinci zile de cautari, echipa de salvare i-a descoperit cadavrul in munti. Acesta reusise sa isi alerteze familia printr-un SMS in care le-a spus ca a cazut, e ranit si are mana rupta. Acesta isi pierduse si lanterna, conditiile devenind din ce in ce mai grele pentru el.

Intre timp, tatal si unchiul baiatului au venit in Vietnam sa ajute la cautarea acestuia, conform BBC. El plecase din Essex impreuna cu iubita lui, in calatorie in Vietnam. In momentul in care acesta a decis sa plece la drumetie, iubita lui a tinut legatura cu el prin telefon, iar la un moment dat acesta i-a dat mesaj in care i-a povestit ca a cazut si s-a ranit la umar intr-o stanca, s-a lovit si la genunchi si era complet dezorientat.

Insa, sambata a pierdut legatura cu Aiden, dupa ce telefonul acestuia s-a inchis. Politistii i-au descoperit cadavrul tanarului exact in locul in care descrisese prietena acestuia ca ar putea fi. "Este trist cum am descoperi trupul tanarului. Informatiile oferite de prietena lui ne-au ajutat sa ii gasim trupul" au spus autoritatile vietnameze.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO