Avionul care "danseaza". Un Tupolev, pus pe directie de un pilot curajos

Ultima actualizare: 08-07-2012 08:54

Rusii si-au descoperit un nou erou gratie unui video care face senzatie pe Youtube. Este pilotul unui Tupolev, apartinand Ministerului Apararii, care si-a folosit toata priceperea pentru a stabiliza aparatul ramas in zbor fara sistem de navigatie.

Inregistrarea video a fost postata pe Youtube la sfarsitul lunii aprilie, iar cel care a filmat acest zbor spectaculos afirma ca incidentul a avut loc pe 29 aprilie 2011.

Imaginile arata, la inceput, cum avionul decoleaza de pe pista, dupa care ... incepe "distractia". Nu se cunosc exact motivele petru care avionul a inceput sa se balanseze in aer, insa o posibila cauza ar fi pierderea sistemului de navigatie. Cert este ca pilotul a depus toate eforturile pentru a dirija aeronava, de dimensiuni mari, care a efectuat in zbor cateva manevre deosebit de periculoase.

Aparatul s-a inclinat de mai multe ori, ca si cum ar fi avut tendinta sa se rastoarne in aer, insa pilotul a reusit sa mentina un curs al zborului aproape normal, in ciuda dimensiunilor mari ale Tupolevului.

Pana la urma a reusit o aterizare aproape miraculoasa langa Moscova.

Si totul ar fi ramas secret, daca imaginile nu ajungeau pe Internet, unde au fost accesate de peste 500.000 de oameni.

Cititi si:

IMAGINI SOCANTE de la asasinarea lui Osama bin Laden

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO