Povestile tinerilor care au murit marti. Tudor, autorul videoclipului "The Day We Die", Liviu un talentat fotograf din Brasov

Dată publicare: 10-11-2015 11:17
Dată actualizare: 13-11-2015 07:08


Pe zi ce trece, tragedia din clubul Colectiv este tot mai apasatoare, iar sirul anunturilor negre nu se mai opreste. Numarul victimelor a urcat la 48. Ultimii ajunsi pe lista sunt doi tineri care aveau o frumoasa viata artistica inainte.

Liviu Zaharescu, un fotograf pasionat din Brasov, s-a stins la Spitalul de Arsi. L-a urmat Tudor Golu, cel care le-a facut baietilor, din trupa ''Goodbye to Gravity'' o parte din clipul, pentru piesa "The day we die".

Tudor Golu avea doar 28 de ani si era un talentat artist grafic. De altfel el a creat animatia pentru piesa "The day we die".

Videoclipul trupei ''Goodby to gravity'' a trecut de 1 milion de vizualizari pe Youtube, insa din pacate Tudor n-a mai apucat sa se bucure de vestea asta" - a scris pe Facebook un prieten.

La randul sau Tudor cocheta cu muzica. In timpul liber era chitarist in trupa de rock progresiv: Axial Lead. Urca des pe scena in cluburile underground.

Duminica seara Tudor a fost transferat la un spital din Birmingham.
Avea arsuri teribile pe corp, iar caile respiratorii ii erau grav afectate. In ciuda sperantelor in aceasta dimineata - dupa 10 zile de chinuri - s-a stins.

Spre groaza celor care l-au cunoscut a inchis ochii mult prea devreme si Liviu Zaharescu, un tanar fotograf din Brasov. Rar lipsea de la un concert rock. In vinerea tragica isi cumparase un echipament foto nou pe care il testa entuziasmat. Era in prima linie din fata scenei cand s-a declansat focul. A fost intubat si ventilat imediat dupa ce a fost transportat la Spitalul de Arsi.

Ca orice fotograf pasionat Liviu facea tot posibilul sa prinda cele mai bune cadre. Era indragostit de culoare si de miscare. Mahniti de disparitia sa artistii pe care i-a importalizat de-a lungul timpului i-au scris astazi ganduri de bun ramas. Printre ei si Paul Ciuci de la Compact.

La concertul din Colectiv, Liviu era impreuna cu iubita sa Andrada Mihailescu, ranita si ea. Tanara a studiat arta fotografica la Universitatea din Westminster si are un portofoliu impresionant. Apropiatii au initiat o campanie de donatii pentru ca Andrada sa primeasca cele mai bune ingrijiri.


VIDEO PROTVPLUS.RO