Adrian Rugină, "vikingul" care a murit pentru a-i salva pe alții din Colectiv


Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2018 17:04
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 16:56
Categorie: INCENDIU IN COLECTIV

"Ştii ceva? Eu am încredere că viitorul va fi bun!" Aşa i-a spus unui prieten cu două zile înainte de nenorocire Adrian Rugină, unul dintre cei care şi-au pierdut viaţa în clubul Colectiv.

Adrian lucra în showbiz şi avea planuri mari. Voia mai multe concerte în România aşa că în străinătate. Şi se lupta cu "las' că merge şi aşa" în industria pentru care a trăit o viaţă. Prietenii îi spuneau "Vikingul" și știu că va rămâne în inimile lor pentru totdeauna, pentru că a fost o parte din viaţa lor.

Un uriaş blând, un munte de om şi de suflet, aşa era Adrian Rugina pentru prieteni. Şi nu numai. Nu se enerva, nici măcar în cele mai dificile momente.

Dragoş Gurarosie: "Era genul de om care aplana conflicte, care ajută prieteni şi nu neapărat prieteni."

Katala Bass: "Era jovial, era vesel, era un prieten."

Adrian avea 38 de ani. Iubea muzica mai presus de orice. A fost toboşar pentru trupă Nexus, apoi pentru Bucium şi, firesc, viaţa sa a devenit muzica.

A fost producător tehnic la cele mai mari showuri pe care le-a văzut România. În backstage, pe scenă, lângă artişti, oriunde era nevoie de el.

Katala Bass: "Îşi dorea să meargă industria bine, să facem spectacole comparabile cu cele pe care le vedem afară. Ne loveam de foarte multe ori de situaţii ‘aia nu e bine. Las-o aşa că merge!’. Acest las-o aşa că merge ne dorim să nu se mai întâmple de acum încolo.

Adrian Chereji, director marketing şi comunicare festivalul Untold: "A fost alături de noi la una dintre scenele din festival, scena care a fost pe live acolo unde el era pasionat. Pentru industria evenimentelor din România este cu siguranţă o pierdere pentru că era un profesionist adevărat."

În seara de vineri, 30 octombrie 2015, era în clubul Colectiv atunci când au izbucnit flăcările. Şi-a sărit imediat să-i ajute pe ceilalţi, pentru că nu se temea de nimic.

"Rugină, care cred că este prieten cu mulţi dintre voi, a intrat înăuntru să scoată oameni. În faţa mea şi a altor câţiva ca noi."

Avea de salvat alte suflete din infern. Şi s-a întors o dată, a doua oară, dar a treia oară nu a mai putut să iasă din clubul care ardea. Prietenii îl plâng de trei zile, de când au aflat că a murit.

Mesaje postate după moartea lui Adrian Rugină

"Azi noapte chiar l-am visat, printre treziri şi adormiri. L-am visat frumos, vesel, la un concert de-al nostru, aşa cum l-am cunoscut, aşa cum îl ştiam, aşa cum vreau să-mi rămână în memorie..."

"Omule frumos şi bun, ne-am luat La revedere de la tine dar ne vei rămâne în suflet veşnic cald, aşa cum ai fost în viaţă. Lumea e mai rece fără tine, dar rămâi cald în gândurile şi sufletele noastre. N-am apucat să vedem Marocul împreună... dar îl vom vedea cu Ralu şi ne vom gândi la tine... Te pupăm şi te iubim! Rock on!"

"E prea greu...... R.I.P. nu te voi uita niciodată."

Drum bun, omule bun!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16